Hiya-Hiya

HiyaHiya


Hiya-Hiya is een merk dat in 2012 op de markt kwam. Voorheen alleen verkrijgbaar in Amerika, was dit kwaliteits product voor veel hobbyisten in Europa buiten bereik. Hiya-Hiya haalt veel succes uit haar innovatieve ontwerp en unieke-brei systeem. Momenteel is Hiya-Hiya een van de meest bekende brei-naalden merken in Europa en werkt nog steeds sterk aan haar naam.

Hiya-Hiya is een erg gebruiksvriendelijk product. Door het handige draai systeem en de verwisselbare punten kunt u eindeloos combineren.

&

HiyaHiya rondbrei naalden

De Hiya-Hiya rondbreinaalden zijn de perfecte circulaire naalden voor breiers die op zoek zijn naar korte, vaste circulaire naalden. De naalden zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal. De naalden zijn in het bijzonder populair bij sokkenbreiers omdat ze een simpel alternatief bieden voor het gebruiken van verschillende 2-puntige naalden gedurende het breien van de sokken.


De breinaalden van HiyaHiya zijn sterk en duurzaam. De HiyaHiya rondbreinaalden zijn ideaal voor het maken van sokken, mouwen en andere kleine rondbrei projecten. Uiteraard kan er ook gewoon mee heen en weer gebreid worden.

De boven genoemde naalden zij ook verkrijgbaar in een set zoals te zien op de foto.